Alles over Whiteboard Express

whiteboard_budgetEen whiteboard kan erg handig zijn en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Het wordt dan ook regelmatig gezien als een zeer praktisch hulpmiddel binnen het kantoorleven of bijvoorbeeld op school. Bekijk snel de website van de Whiteboard Express en kijk welk whiteboard het beste aansluit op uw wensen.

Meer dan alleen whiteboarden

Bij de Whiteboard Express hebben ze niet alleen whiteboarden. Zo kunt u op hun website ook andere producten vinden zoals kantelborden, glasborden, krijtborden, lezenaars, verbeterborden, planborden, wereldbollen en wandklokken Sigel. Wat u ook zoekt, de kans is groot dat u het vind bij de Whiteboard Express.

Heeft u vragen aan Whiteboard Express?

Een keuze maken uit al de verschillende whiteboards en prikborden van de Whiteboard Express kan erg lastig zijn en soms is het dan verstandig om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u eventueel een passend advies geven. De specialisten kijken en denken graag met u mee zodat u uiteindelijk geen spijt zal hebben van uw product keuze. U kunt de specialisten te spreken krijgen door te bellen naar +31 (0)499 84 74 46 of stuur een e mail naar info@whiteboard-express.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *