De beste shared hosting is bij mijn.host te vinden

Wil jij kwalitatieve shared hosting? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kwalitatieve hosting voor een goedkope prijs!

wordpress website Nederland

Onze shared hosting pakketten

Er is keuze uit 4 pakketten; starter, basic, advance en ultimate. Deze pakketten bevatten allemaal onbeperkt dataverkeer, gratis SSL certificaat en 300+ apps. Geen setupkosten en altijd maandelijks opzegbaar! Waar de pakketten in verschillen:

Starter heeft 5GB webruimte, 50 mailboxen en 3 MySQL databases.
Basic heeft 10GB webruimte, 100 mailboxen en 5 MySQL databases.

Advance heeft 50GB webruimte, 250 mailboxen en 25 MySQL databases.

Ultimate heeft 100GB webruimte, 1000 mailboxen en 50 MySQL databases.

De eerste 3 maanden hebben een actieprijs, zodat je het zonder problemen uit kan proberen en kijken of het pakket nou echt bij jou past. Het is altijd geoptimaliseerd voor de allerbeste snelheid! Dit is dankzij CloudLinux. Het voorkomt dat je op gedeelde servers last hebt van andere websites. Ook hebben we een malware scanner die jouw WordPress website altijd veilig houdt! Jouw e-mail is ook in veilige handen. Dankzij onze meerdere jaren ervaring in webhosting kennen wij de hinder die spam kan veroorzaken. Samen met SpamExperts zijn we aan de slag gegaan om spam te stoppen. Hierdoor kunnen wij jou een betrouwbare oplossing bieden die tegen spam en virussen vecht! Zo, wat minder stress!

shared hosting

Beoordelingen

Op onze site zijn reviews te zien van onze klanten. De reviews zijn erg positief en zo hebben we ook een totale klanten beoordelingen van 4.9/5! Laat jij de volgende review achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *