De groepstrainingen van Personal trainer Deventer

personal trainer DeventerBegin vorig jaar, toen iedereen het nog had over voornemens, besloot ik in het komende jaar aan mijn gezondheid te gaan denken. Hiermee bedoelde ik dat ik vooral wilde afvallen en een betere conditie en weerstand wilde krijgen. Ik begon met sporten in de sportschool. Dit verliep de eerste keren goed maar nader genoeg zag hier niet het gewenste resultaat van. Ook vond ik het ‘’alleen’’ sporten niet helemaal mijn ding. Toen mijn nicht met het idee kwam om te gaan sporten in groepen onder begeleiding van een personal trainer, was ik verkocht. Ik besloot op zoek te gaan naar groepslessen onder begeleiding van een personal trainer.

‘’Twijfelde er niet aan om mezelf in te schrijven’’

De gewenste soort groepstraining vond ik uiteindelijk bij Personal trainer Deventer. Ik kwam hierbij terecht toen ik wat op het internet aan het op zoeken was. Ik las de nodige informatie op de site en raakte zeer gemotiveerd. Zo las ik dat de groepstrainingen in 2 of 3 tallen waren en dat je alles snel onder de knie krijgt en resultaat ziet. Ik twijfelde er niet aan om mezelf in te schrijven. Ik schreef me in en kon vervolgens gaan wachten op een reactie.

‘’Erg tevreden over de groepstrainingen van Personal trainer Deventer’’

De reactie van personal trainer Deventer ontving ik uiteindelijk na een paar dagen. In de mail stond een uitnodiging om een keer langs te komen. Ik ging langs en ik besprak samen met mijn toekomstige personal trainer over groepstrainingen. Ik nam vervolgens ook deel aan een proefles. Ik wist het meteen; ik moest hiermee verder gaan. Nu ik al vele lessen heb gehad voel ik me beter, ben ik afgevallen en heb ik een betere conditie. Ook hoef ik niet meer alleen te sporten en krijg ik de juiste begeleiding. Ik ben heel erg tevreden over de groepstrainingen van Personal trainer Deventer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *