Gereedschap bedrukken, wij helpen u hier graag bij!

Mocht u nou uw klanten iets willen geven, maar wilt u niet dat het in de prullenbak eindigt. Dan is dit iets voor u!gereedschap bedrukken

Wij zijn specialist is gereedschap bedrukken, u kunt hierop bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo laten drukken. Wij hebben veel handige nuttige dingen die u kunt laten bedrukken. Wij hebben bijvoorbeeld een stanleymes, een zaklamp, parkeerschijf of een meetlint. Dit zijn uiteraard allemaal nuttige dingen waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. U weet nu dus zeker dat uw cadeau niet ergens in de prullenbak eindigt maar ook echt gebruikt gaat worden. Wij bedrukken uw gereedschap graag voor u! U kunt hierbij zelf kiezen welk gereedschap u bedrukt wilt hebben. Ook kunt u de kleur kiezen en kunt u exact aangeven wat er op moet staan. Wij proberen hetgeen dat door u wordt gekozen zo netjes mogelijk wordt gepresenteerd en verwerkt op het door u uitgekozen voorwerp. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen kunt u altijd even op onze website kijken : www.promotie.nl.

 

Mijn ervaring met gereedschap bedrukken

Ik heb een rijschool en geef elke leerling die slaagt voor zijn of haar praktijk examen altijd een 5 in 1 parkeerschijf mee en een auto magneet. Deze kunnen ze vaak wel gebruiken wanneer ze een auto gaan kopen. Mijn leerlingen zijn er altijd erg blij mee en zonder dat ze het echt in de gaten hebben maken ze ook nog reclame voor mij. Dit is dus een win win situatie. De leerlingen zijn blij met het cadeau en ik ben blij met de reclame die ze voor mij maken. Gereedschap bedrukken is een project die veel netheid vereist. Bij promotie.nl word er echt moeite voor u gedaan en wordt alles netjes afgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *