Koop Valentino bij Arturo in Nijmegen

Het Italiaanse merk Valentino wordt ook volop verkocht in de winkel. Het schoenenmerk is vooral ontworpen voor rijke mensen. Een duur merk is het zeker, maar de kwaliteit van Valentino is zeker top. Het merk wordt overgevlogen uit Italië en gaat hier met volle vaart over de toonbank.

valentino

Website

U kunt ook op onze website bestellen. Dan is het niet nodig om naar de stad te gaan. Het is natuurlijk wel handiger om eerst te passen. Maar terugsturen naar ons adres is geen probleem. Als u niet tevreden bent over het product kunt u het terugsturen naar Molenstraat 110, 6511 HK Nijmegen. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 024 76 76 067.

Contact opnemen

U kunt altijd bellen en bijvoorbeeld vragen of we producten op voorraad hebben. U kunt bellen op nr. 024 76 76 067. Ook kunt u net zo goed binnen komen lopen in onze winkel en een kijkje komen nemen. Het is ook handiger om meteen de kleren in de winkel te passen, kan je meteen zien welke maat perfect is.

Mijn ervaring over Valentino bij Arturo

Mijn ervaring bij Arturo over het merk Valentino is zeer positief. Ik heb vorige maand schoenen gekocht via de site. In eerste instantie had ik een te kleine maat besteld. Ik kon hem zonder problemen terugsturen naar het adres en heb daarna nieuwe besteld. 1 maatje groter en het zat perfect. De levertijd van de schoenen waren 2 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *