Met Akwadraat ga je van afval naar grondstof

Akwadraat als bedrijfvan afval naar grondstof

Het DNA van Akwadraat Consultancy is te omschrijven als ‘het optimaliseren van de afvalketen’ eventueel door middel van afval naar grondstof. Dit begint al met het zo lang mogelijk voorkomen dat iets afval kan of gaat worden. Dit gaat verder met de VANG methode. VANG = van afval naar grondstof.
Elke gemeente of samenwerkingsverband heeft daarbij zijn eigen doelen en ambities. Het bedrijf Akwadraat wilt dit samen met jou als bedrijf waarmaken.
Het denken van circulair zit in de genen van Akwadraat, zij denken in duurzame ontwikkelingen, denk aan duurzame logistiek of het inzetten van social return (=een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt).
Dit allemaal wel met een haalbaar financieel plan en wettelijk plan.

Werknemers van Akwadraat komen langs om te kijken wat er beter kan etc. Dit doen ze aan de hand van een beoordelingsschema.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf Akwadraat. Ik werk bij de gemeente Renkum en daar zijn we ook opzoek om van afval naar grondstof te gaan. Met onze eigen ambities en doelen willen we graag werken, maar met daarbij een klein beetje hulp. We hebben Akwadraat ingeschakeld en deze mensen hebben aan de hand van een beoordelingsschema ons erg geholpen en geadviseerd hoe verder. Ik ben tevreden over het bedrijf en ik adviseer gemeenten of andere instanties die van afval naar grondstof willen realiseren om het bedrijf Akwadraat te benaderen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *