Zoektocht naar een re-integratiebureau

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een van mijn werknemers gaf aan dat hij met minder plezier naar het werk toe ging. Daarom leek het mijne en goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een re-integratiebureau.

re-integratiebureau

Terecht gekomen op de website van Random Werk

Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan naar een re-integratiebureau kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Random Werk. De website van dit bedrijf is erg goed en super overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf beschikt over een plaatsingspercentage van 73%. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en ik en mijn werknemer konden erg snel terecht voor een gesprek.

Het gesprek met Random Werk

We werden allebei erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Mijn werknemer had met behulp van Random Werk na een aantal gesprekken nieuw werk gevonden. Mijn werknemer gaat nu elke dag met plezier naar zijn nieuwe baan. Daarom zijn we allebei erg tevreden over Random Werk. Ik raad het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een re-integratiebureau waar je erg veel persoonlijke aandacht krijg. Ben jij zelf op zoek naar een re-integratiebureau of loopbaanbegeleiding.? Neem dan een kijkje op de website van Random Werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *